4match

4Match is een redelijk nieuwe datingsite die bedoeld is voor alle 18-plussers die graag online nieuwe mensen willen ontmoeten. De slogan van 4Match luidt: De nummer 1 in realdating. De matching op 4Match is anders dan op alle andere datingsites, de matching gaat op de datingsite vooral met spirituele schakels en aura matching. Je moet dus een spiritueel zijn ingesteld om goed gebruik te kunnen maken van 4Match.

In dit artikel ga je meer informatie lezen over 4Match, zo kom je te weten voor wie de datingsite is bedoeld, kom je te weten wat de kosten zijn en van welke functies je gebruik kunt maken.

Ga naar 4Match!

Voor wie is 4Match bedoeld?

De datingsite 4Match is voor iedereen bedoeld die ouder is dan 18 jaar en nieuwe mensen wil ontmoeten. De datingwebsite zegt zelf niet te selecteren op uiterlijk, opleidingsniveau of geaardheid. De enige voorwaarden is dat je op zoek bent naar een serieuze relatie, je bent dan van harte welkom op de website.

Het maakt op 4Match niet uit hoe of wie je bent, je vindt altijd wel leden die erg goed bij je passen. Dit komt door het goede matchingssysteem, je wordt gematcht door een bijzondere aanpak die bij je persoonlijkheid past. De matching ontstaat door middel van een vragenlijst vanuit een spiritueel medium.

Zoals je al in de inleiding hebt gelezen kun je beter aanmelden bij de datingwebsite als je spiritueel bent ingesteld. Op 4Match draait het om een spirituele ervaring en het matchen door middel van je aura.

Inschrijven op 4Mach

Het aanmelden op 4Match doe je door een aantal gegevens van jezelf op te geven. Wanneer je op de homepagina van de datingwebsite komt wordt de aandacht al direct getrokken door het inschrijfformulier. Je schrijft je zelf in door dat inschrijfformulier in te vullen, door op de knop te klikken met gratis aanmelden of door je in te schrijven met Facebook.

Om het inschrijfformulier in te vullen vul je allereerst een e-mailadres in, wachtwoord, profielnaam (mag een verzonnen naam zijn) en je geboortedatum. Vervolgens klik je op de knop met ‘gratis inschrijven’ en kom je op een pagina om de algemene voorwaarden te accepteren en om nog meer gegevens op te geven.

Na het inschrijven heb je een mail gekregen op het opgegeven e-mailadres om je inschrijving te bevestigen. Je dient eerst het opgegeven e-mailadres te bevestigen voordat je van de datingwebsite gebruik maakt.

Klik in de mail die je van 4Match hebt ontvangen op ‘activeer je account’ en je dient vervolgens in te loggen. Na het inloggen kun je gebruik maken van 4Match, maar het is eerst slim om het dating profiel helemaal in te vullen. Er staat namelijk nog maar weinig informatie van jezelf in je dating profiel, zo kunnen andere leden weinig gegevens van jou lezen. Wanneer je het profiel eerst invult heb je meer kans om berichten te krijgen van andere leden. Je kunt aan je profiel nog foto’s toevoegen en algemene gegevens van jezelf vermelden, zoals uiterlijk, gezondheid etc.

4match leden

Van welke functies kun je gebruik maken?

Direct na het aanmelden kun je van veel functies gebruik maken op 4Match. Dit komt omdat je na het aanmelden 14 dagen lang een betaald lidmaatschap voor niks krijgt. Zo kun je de datingsite goed uitproberen en van alle functionaliteiten gebruik maken. Je kunt van veel functies gebruik maken op 4Match, veel van de functies helpen je bij het vinden van leden die erg goed bij je passen en het contact daarmee leggen.

Van deze functies kun je op 4Match gebruik maken:

 • Profiel aanmaken en wijzigen.
 • Gebruik maken van een uitgebreide zoekfilter.
 • Uitgebreide profielen bekijken.
 • Berichten sturen en likes sturen.
 • Leden aan favorieten toevoegen en vriendschap verzoek sturen.
 • Leden blokkeren.
 • Vrienden maken.
 • Foto’s en video’s toevoegen aan het profiel.
 • Deelnemen aan evenementen.

Ga naar 4Match!

Kosten van 4Match

Je kunt volledig gratis een profiel aanmaken op 4Match en word je 14 dagen gratis Gold Member. Als Gold Member kun je van alle functionaliteiten gebruik maken, zo kun je bijvoorbeeld berichten verzenden en ontvangen en kun je een profielcheck doen. Maar als de proefperiode van 14 dagen erop zit wordt je lidmaatschap omgezet tot Silver Member.

Als je Silver Member bent heb je toegang tot weinig functies, zo kun je bijvoorbeeld niet chatten met andere leden. Je dient een betaald lidmaatschap te hebben om Gold Member te worden om weer van alle functionaliteiten gebruik te maken.

Alle betaalde abonnementen hebben een minimale looptijd. Als het lopende abonnement afloopt wordt het automatisch per maand verlengt en betaal je het maandelijkse tarief.

Prijzen van een volledig lidmaatschap op 4Match:

 • 1 maand voor €13,95
 • 6 maanden voor €11,95 per maand, totaal €71,70
 • 1 jaar voor €9,95 per maand, totaal €119,40

4match lid

Review 4Match

Pluspunten

 • Voor spirituele mensen
 • 14 dagen gratis proefabonnement
 • Uitgebreide profielen

Minpunten

 • Veel leden zonder profielfoto

Populariteit score: 3/5

Het is een redelijk nieuwe datingsite waardoor nog niet heel veel leden op de website te vinden zijn. Maar er zijn al wel wat leden te vinden waarmee je in contact kunt komen.

Gebruiksgemak score: 3.8/5

Het navigeren door de datingsite gaat niet moeilijk, dit komt omdat alles op een overzichtelijke en eenvoudige manier is weergegeven. Je kunt door een paar klikken leden vinden die aan je voorkeuren voldoen, dit komt mede door de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Functionaliteiten score: 4/5

Je kunt van veel functionaliteiten gebruik maken waarmee leden vindt die bij je passen en contact daarmee kunt leggen. Zo kun je van functionaliteiten gebruik maken zoals een matchingsysteem, berichten versturen, vrienden maken, video’s toevoegen aan je profiel en nog meer.

Kosten score: 4/5

Een groot pluspunt van 4Match is dat je 14 dagen een proefabonnement hebt waarmee je toegang hebt tot alle functionaliteiten. Na die proefperiode moet je betalen voor een abonnement om van alle functionaliteiten gebruik te maken, deze kosten vallen ook nog wel mee als je het vergelijkt met andere datingsites.

Eindoordeel:

Wanneer je op zoek bent naar een datingwebsite met iets spiritueels moet je bij 4Match zijn. Je kunt van handige functionaliteiten gebruik maken en de kosten zijn aan de lage kant. Maar de website heeft ook nadelen, zo is het niet erg populair en kom je veel profielen tegen zonder profielfoto.

Score:

4Match lid van Keurmerk Veilig Daten

Ondanks dat 4Match nog niet heel lang bestaat beschikt het wel over verschillende keurmerken die staan voor zekerheid en veiligheid. Zo beschikt 4Match over het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg, over het keurmerk van Trust Ecommerce Europa en het Keurmerk Veilig Daten. Dat de datingsite over dit laatst genoemde keurmerk beschikt is erg bijzonder.

Slechts enkele datingsites beschikken over het Keurmerk Veilig Daten, dit komt omdat datingsites aan zeer strenge voorwaarden moeten voldoen. Datingsites die over het keurmerk beschikken moeten bijvoorbeeld eerlijke en duidelijke prijzen hebben over de abonnementsmodellen, moeten klantvriendelijk voorwaarden hebben, moeten een bereikbare klantenservice hebben en moeten een felle beleidsvoering tegen oplichting hebben.

Lees meer informatie over het Keurmerk Veilig Daten! >

Over 4Match

De datingwebsite 4Match is opgericht door Ilse Velle en Danny Wilmans. Velle heeft als expert op het gebied van het mediumschap ruime ervaring in het vakgebied. Zo kan zij invoelen wat mensen uitstalen, ondersteunen en adviseren over de liefde, matchen van personen en coachen. Het gebied van mediumschap komt verschillende keren voor op de datingsite en je kunt ook een aparte sessie boeken met Velle om je te coachen. Wilmans verzorgt vooral de financiële en zakelijke kant van de datingsite.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.