vrouw zoekt man

Er zijn tegenwoordig zoveel datingsite dat je niet meer goed kan weten welke datingsite je moet kiezen. Het is daarom verstandig om één van de beste datingsite te kiezen. Wat een goede datingsite is, is verschillend voor iedereen, sommigen zijn op zoek naar een serieuze relatie, maar andere zijn op zoek naar een spannende date. In dit artikel lees je de 10 beste datingsites in Nederland. Ongetwijfeld vind je hier een datingsite die bij je past.

1. Relatieplanet – de populairste datingsite van Nederland

relatieplanet

Relatieplanet heeft al 10 jaar op rij een prijs gewonnen als populairste en beste datingsite. Ruim 1.6 miljoen Nederlanders hebben zich al ingeschreven op Relatieplanet. De datingsite telt nu ongeveer 75.000 actieve leden.

De meeste leden zijn tussen de 35 en 65 jaar, maar er zijn ook veel leden te vinden die jonger zijn dan 35 jaar. Leden van Relatieplanet zijn veelal op zoek naar een  serieuze relatie, en is minder bedoeld voor een onenightstand.

Met een paar gegevens ben je al gratis ingeschreven op de datingsite en kan je op je gemak de datingsite gaan uitproberen. Relatieplanet heeft een goed gewaardeerde klantenservice. 12 uur per dag is de klantenservice bereikbaar. Voor degene die niet zo bekend op het internet zijn kunnen gerust contact opnemen met de klantenservice om tips te krijgen of om vragen te stellen.

Lees meer informatie & review van Relatieplanet! >

Gratis aanmelden op Relatieplanet! ➟

2. Parship – de nummer 1 in serieuze relaties

parship

Voor wie op zoek is naar een serieuze relatie, moet zich bij Parship aanmelden. Parship is de nummer 1 in serieuze relaties. Ben je het zat om oppervlakkig contact te hebben op andere datingsites? Dan moet je Parship is gaan uitproberen, alle leden op Parship zijn op zoek naar een serieuze relatie. Je hebt veel kans om succesvol te worden, 1 op de 3 leden van Parship vindt een relatie! Daarom behoort Parship tot de 10 beste datingsites in Nederland.

Er zijn evenveel mannen als vrouwen op de datingsite, 52% van de leden is vrouw en 48% van de leden is man. 76% van de leden zijn boven de 30 jaar, de meeste leden op Parship zijn tussen de 30 en de 50 jaar.

Lees meer informatie & review van Parship! >

Gratis aanmelden op Parship! ➟

3. Lexa – ontmoet singles in jouw regio

lexa

Lexa is voor degene die andere singles wil ontmoeten in zijn of haar omgeving. Lexa is één van de beste datingsites van Nederland. Dit komt omdat Lexa een goede klantenservice heeft, een goed matchingsysteem en een uitgebreide dating app heeft.

Lexa heeft geen speciale doelgroep, iedereen op de datingsite is welkom. De meeste leden op Lexa zijn ouder dan 25 jaar. Het is een erg veilige datingsite, alle profielen op de datingsite zijn geverifieerd en je hebt op Lexa verschillende opties om meer controle te krijgen over privacy.

Lexa is een datingsite die je moet uitproberen!

Lees meer informatie & review van Lexa! >

Gratis aanmelden op Lexa! ➟

4. EliteDating – serieus daten voor hoger opgeleiden

elitedating

EliteDating is een datingsite voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het is de perfecte plaats waar je andere hoogopgeleide singles kan ontmoeten. Op Elitedating word je niet zomaar gematcht met andere leden. Je wordt gematcht met andere leden op basis van je levensstijl en voorkeuren, dit gebeurd door een uitgebreid matching systeem.

Het overgrote deel van de leden op EliteDating is ouder dan 30 jaar, ruim 90% van de leden is 30 jaar of ouder. 7 op de 10 leden op EliteDating heeft een universitaire studie afgerond.

Ben je hoogopgeleid en 30 jaar of ouder? Dan moet je je aanmelden op EliteDating! Elke maand vinden meer dan 2500 singles de liefde op de datingsite.

Lees meer informatie & review van EliteDating! >

Gratis aanmelden op EliteDating! ➟

5. 50plusmatch – de beste datingsite voor 50-plussers

50plusmatch

50plusmatch is een erg grote datingsite die zich richt op de doelgroep 50-plussers. Ben je zelf 50-plusser en op zoek naar een relatie? Dan is 50plusmatch een aanrader! 50plusmatch is de beste datingsite voor 50-plussers.

50plusmatch is een erg goede datingsite, en heeft al verschillende prijzen gewonnen als beste datingsite. De datingsite werd als beste getest in het televisieprogramma Kassa en werd als beste datingsite aangewezen in de categorie datingsites voor ouderen door het consumentenprogramma Rader. 99% van de leden beveelt de datingsite aan, en de leden beoordelen 50plusmatch gemiddeld met een 8,4.

Lees meer informatie & review van 50plusmatch! >

Registreer gratis op 50plusmatch.nl!

6. Pepper – een datingsite die anders aanpakt

pepper

Pepper mag zeker niet ontbreken bij de 10 beste datingsite in Nederland. Pepper is een datingsite die het anders aanpakt dan alle andere datingsites. Bij Pepper draait het om foto’s, een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Je maakt op Pepper geen uitgebreid profiel van jezelf maar je maakt een collage van jezelf. Je voegt foto’s toe aan de collage met je hobby of favoriete eten. Andere leden die je profiel zien kunnen met 1 oogopslag zien hoe je bent en wat je interesses zijn.

Misschien denk je wat een raar idee om een collage te maken, maar het is een erg leuke manier om met iemand kennis te maken. Met dit concept is Pepper erg populair geworden, en is één van de populairste datingsites van Nederland.

Pepper is vooral bedoeld voor de wat jongere generatie, 80% van de leden is tussen de 25 en 45 jaar oud.

Lees meer informatie & review van Pepper! >

Gratis aanmelden op Pepper! ➟

7. Novamora – voor wie een spannende date zoekt

novamora

Ben je op zoek naar een spannende date? Dan moet je op Noavmora zijn! Novamora is voor singles en stellen die op zoek zijn naar een spannende date. Op Novamora heb je binnen de kortste keren een spannende date gevonden, je komt namelijk gemakkelijk in contact met andere leden. Door de goedwerkende chat kan je gemakkelijk berichten verzenden en ontvangen van andere leden.

Novamora is een populaire datingsite, dagelijks melden duizenden nieuwe leden zich aan op de datingsite. Novamora adverteert op radio, tv en reclameborden, regelmatig kom je posters van Novamora tegen op bushokjes.

Je kan veilig daten op de datingsite, zo kan je je inschrijven met een zelfgekozen profielnaam en blijft je e-mailadres en andere persoonlijke gegevens geheim voor andere leden.

Lees meer informatie & review van Novamora! >

Gratis aanmelden op Novamora! ➟

8. Match4me – de beste datingsite voor hoger opgeleiden

match4me

Heb je een HBO of een WO diploma? Dan moet je je aanmelden bij Match4me! Match4me is een erg populaire datingsite voor hoger opgeleiden. Per jaar worden er meer dan 250.000 berichten verstuurd tussen de leden op Match4me.

Alle profielen op Match4me worden handmatig gecontroleerd, dit voorkomt dat er nepprofielen of inactieve profielen zijn op de datingsite.

Match4me is specifiek bedoeld voor mensen die beschikken over een HBO of en WO diploma hebben. 48% van de leden is man en 52% van de leden is vrouw.

Lees meer informatie & review van Match4me! >

Gratis aanmelden op Match4me!

9. Ourtime – de datingsite voor actieve 50-plusser

ourtime

Ben je een actieve 50-plusser? Dan is de datingsite Ourtime voor jou bedoeld! Ourtime is een datingsite waar gelijkgestemde 50-plussers elkaar vinden. Door uitgebreide zoekfilters vind je snel andere leden die bij je passen. Wanneer je een leuk iemand ziet kan je gemakkelijk een berichtje sturen.

Wil je andere 50-plussers in het echt ontmoeten? Dan moet je deelnemen aan de activiteiten die Ourtime organiseert. Op de activiteiten die Ourtime organiseert ontmoet je andere 50-plussers die ook op zoek zijn naar een relatie. De activiteiten die organiseert worden zijn erg leuk, de ene keer ga je rondvaart doen en een andere keer dineer je met elkaar. Het aanmelden op Ourtime is volledig gratis!

Lees meer informatie & review van Ourtime! >

Registreer gratis op Ourtime!

10. Be2 – ontmoet singles die serieus op zoek zijn

be2

Be2 sluit de rij, maar mag zeker niet ontbreken aan de top 10 beste datingsites. De datingsite Be2 is voor singles die serieus op zoek zijn naar een relatie. Be2 heeft al meer dan 766.00 geregistreerde leden gehad. Op Be2 kan je anoniem, betrouwbaar en veilig daten.

Be2 is een ervaren datingsite. De datingsite is niet alleen in Nederland actief maar is in meer dan 40 landen over de wereld actief. Het verwelkomt internationaal ongeveer 17 miljoen leden. Be2 doet er alles aan om voor jou een relatie te vinden.

Lees meer informatie & review van Be2! >

Probeer het gratis: Be2.nl!

5 korte tips om een goede datingsite te kiezen

Weet je niet welke datingsite je moet kiezen? Misschien weet je niet welke datingsite je moet kiezen van de 10 beste datingsites in Nederland die je hierboven vindt of je weet niet welke datingsite je moet kiezen als je 50-plusser bent. Dan lees je hier een 5-tal tips om een goede datingsite te kiezen.

Tip 1: kies een datingsite die bij je doelgroep hoort

Het is slim om een datingsite uit te kiezen die bij je doelgroep hoort. Wanneer je je aanmeldt bij een datingsite die bij je doelgroep aansluit word je beter gematcht met andere singles en heb je zo meer kans om succesvol te worden.

Wanneer je bijvoorbeeld 50 jaar of ouder bent, is het slim om je aan te melden bij een datingsite voor 50-plussers. Of je bent bijvoorbeeld in het bezit van een hbo-diploma, dan is het slim om je aan te melden op een datingsite voor hoger opgeleiden.

Tip 2: meld je aan bij een datingsite die bij je intenties past

Het is ook verstandig om je aan te melden bij een datingsite die bij je intenties past. Je kan bijvoorbeeld de intentie hebben om een spannende avond te zoeken of een serieuze relatie te zoeken.

Als je opzoek bent naar een spannende avond kan je je bijvoorbeeld aanmelden op C-date. Maar als je opzoek bent naar een serieuze relatie, dan is Parship heel geschikt.

Tip 3: kijk naar de opties die de datingsite heeft

Voordat je je aanmeldt op een datingsite is het goed om te kijken wat voor opties een datingsite heeft. Zo weet je wat je van de datingsite kan verwachten. Als je van tevoren daar naar kijkt weet je bijvoorbeeld dat de datingsite ook een dating app beschikbaar heeft.

Tip 4: kies een datingsite waar je voor moet betalen

Ben je serieus opzoek en wens je dat er geen inactieve profielen of nepprofielen op een datingsite zijn. Dan moet je kiezen voor een datingsite waar je moet voor betalen. Als je je aanmeldt op een datingsite waar je voor moet betalen zijn andere singles die lid zijn van de datingsite ook serieus op zoek. Je gaat namelijk niet ergens voor betalen als je er ook niet naar op zoek bent.

Tip 5: vergelijk datingsites

Om erachter te komen welke datingsite het beste bij je past en om zo een goede datingsite te kiezen moet je datingsites vergelijken. Wanneer datingsites vergelijkt kom je erachter wat de beste datingsite is die bij je past en weet je precies welke mogelijkheden daar zijn.

Datingsites vergelijken kan je gemakkelijk doen op deze site. Klik hier om datingsites te vergelijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.